sylvie-tittel-673967-unsplash_klein2.jpg

Blogs & Nieuwsbrieven

Even een tekstje schrijven en klaar is Kees. Bloggen kost helaas toch vaak meer tijd dan je denkt. Voor je het weet ben je weer een paar uur verder en wordt het knagende gevoel dat je nog zoveel andere dingen moet doen steeds groter. Was het maar een kwestie van copy, paste en save.

De tijd die het uiteindelijk elke week vergt kan je ervan weerhouden om het vaker te doen. Maar online zichtbaarheid is tegenwoordig JUIST zo belangrijk. Aan hand van een workflow zorg ik ervoor dat je blogs netjes opgemaakt en ingepland worden. Jij levert de tekst, ik doe de rest.

Dit geldt uiteraard ook voor de opmaak van je nieuwsbrief in Mailchimp.

 

 
 
 

annie-spratt-651321-unsplash-klein.jpg

Fotobewerking INSTAGRAM

Natuurlijk weet je zelf ook wel dat al je visuele uitingen er lekkerder uitzien als overal je huisstijl in terugkomt. Het oogt allemaal net wat professioneler en het wordt herkenbaar ‘jij'. Je website, je Instagram, de afbeeldingen voor je blogposts, je Powerpoint presentaties, you name it.

Je ziet bij anderen ook allemaal moois voorbij komen, maar blegh... jij hebt er zelf zo geen zin in. Terwijl je weet dat je er wel wat mee moet.

Dit kan ik prima van je overnemen, zodat jij lekker door kan met leukere en belangrijkere zaken. Ik werk met Canva, Adobe Lightroom en Photoshop.

 

 
rocknwool-1058430-unsplash_klein.jpg

Structureren

Een notitieboek, losse post-its op de koelkast, de voordeur en je bureau, een agenda met afspraken en losse krabbels, een inbox die uitpuilt. En wanneer had je ook al weer de laatste back-up van je computer gemaakt? Chaos all over the place.

Een beetje structuur werkt zoveel fijner en zorgt voor meer rust in je hoofd. Maar waar begin je in deze brei? Of wil je werken ‘in the cloud’, maar heb je geen kaas gegeten welke programma’s daar handig voor zijn. Ik kan je helpen hoe je makkelijker, sneller en gestructureerder werkt. Airtable is hiervoor te gek.