Hoe organiseer je je inbox

Email is voor veel mensen een dingetje. Een overvolle inbox, tig ongelezen berichten, geen systeem, mails niet meer terug kunnen vinden, you name it. Gelukkig is de redding nabij. En deze heet: Gmail.

Als je begint met het gebruiken van Gmail dan moet je het voor jezelf nog werkbaar maken. Er is een hoop mogelijk, maar je moet het even weten.

Read More
VidSummit 2017, mijn highlights

Vorige week heb ik een enorme bak informatie over me heen gekregen over videomarketing tijdens 2 dagen VidSummit in Los Angeles. Als Virtual Assistant en freelance videoproducer uit Nederland was ik wellicht een beetje een vreemde eend in de bijt. Maar veel talks waren ook rete-interessant voor zelfstandig ondernemers die met video willen starten of al video inzetten maar daar meer uit willen halen.

Read More
Waarom Squarespace en geen Wordpress

Je hebt een Wordpress website, maar je ziet er tegenop om weer aanpassingen door te voeren. Hoe moest het ook alweer? De vorige keer verschoof er vanalles en was je uren bezig om de boel weer te herstellen. Crap, weer plugin’s die geupdate moeten worden. Wellicht biedt Squarespace voor jou wel uitkomst.

Read More