Wat zeggen anderen

Testimonial Squarespace

Jeannet Kant | kant coaching & advies

Mijn website was al een tijdje aan vernieuwing toe. Het voelde niet meer als visitekaartje, niet meer passend bij mij als executive coach en mediator. Veel te veel tekst en de vormgeving voelde niet meer van deze tijd. Maar hoe dan wel? Via mijn tekstschrijver kwam ik terecht bij Sandra. Dat heeft een hele mooie site opgeleverd.

Sandra is professioneel, betrokken, zoekt en denkt mee, houdt vol en ontzorgt. Ze heeft de wensen die ik had over de uitstraling vertaald in een mooi ontwerp. Vooral bij het kiezen van de foto’s heeft ze me erg geholpen in een richting die ik anders niet gekozen zou hebben. Kortom: ik ben erg blij met het resultaat én met de samenwerking.

 

 
 
Ervaringen Sandra Keus

Ester Bolkestein | ORange Blossom

“Als kersverse ondernemer moet je zoveel regelen en ook bij mij bleef mijn website maar liggen. Ik heb uiteindelijk de knoop doorgehakt en de bouw uitbesteed aan Sandra.

Ik volgde haar al een tijdje en haal stijl sprak me erg aan. Sandra is duidelijk, flexibel en toegankelijk. Het eindresultaat is fantastisch geworden. Ik ben er zo blij mee.

Als je iemand zoekt om ook jouw professionele Squarespace website te creëren, dan is Sandra ‘your woman’!”


Squarespace website Nederland

Ilze van Merrebach | Praktijk Natuurlijk

“Mijn website was echt aan vernieuwing toe maar steeds kwam het er niet van, totdat ik “toevallig” op een website kwam gemaakt door samen met San.

Meteen contact opgenomen en haar voorstel paste perfect bij mijn verwachting en planning. De contactmomenten waren prettig en vooral het moodboard wat ze eerst maakte met de opzet van de website sprak me erg aan.

Ik ben heel blij met het eindresultaat!

Van Wordpress naar Squarespace wat een verademing om de site zelf te beheren, echt veeeeel makkelijker werken.”


Squarespace website Den Haag

Saskia VandenBroeck | Office Confetti

“Ik ben groot fan van Squarespace. Het werkt intuïtief dankzij het drag&drop systeem en het ziet er strak uit. Mijn eerste website maakte ik zelf. Ik vond het heel leuk om te doen. Met de kennis die ik toen opdeed, heb ik ook een aantal klanten aan een eenvoudige website geholpen. Toen het tijd werd voor de 2.0 van mijn website was ik van plan om dat zelf te doen. Maar de deadline die ik mezelf gesteld had, haalde ik niet. Ik was toch wat langer dan gedacht bezig met bedenken wat ik dan wilde en kreeg ik niet alles hoe ik het wilde en ik had gewoon ander prioriteiten. Een website bouwen ligt niet in mijn zone of genius, zeg maar. Toen ik een video bekeek waarin me aangespoord werd om dingen die iemand anders beter en sneller kan uit te besteden, heb ik meteen een mail naar Sandra gestuurd om een offerte te vragen. Sandra is de Squarespace Queen van Nederland en België.

Al meteen nadat ik met Sandra in zee ben gegaan, werd ik helemaal blij van hoe ze meedenkt. Zo tipte ze me dat ik bepaalde links in Linktree (Instagram) moest desactiveren want die zouden tijdelijk niet werken. I love it! Ik ben ook helemaal in de wolken met hoe ze een woord in een bepaald lettertype heeft kunnen zetten. Dat was mij nevernooit gelukt en Sandra did it! En de leuke verrassing die je krijgt nadat je het contactformulier ingevuld hebt, past helemaal bij mijn bedrijf. Sandra heeft die gewoon toegevoegd. Ik wist niet dat dat kon. (Wil je weten waarover ik het heb, stuur me maar een bericht. ;-))

Bij dit alles houdt Sandra het gebruiksgemak hoog in het vaandel. Na oplevering moet de website wel gemakkelijk zelf bij te werken zijn. Ik word erg vrolijk als ik naar mijn eigen website kijk en als ik zelf een nieuwe pagina maak gebaseerd op wat Sandra gemaakt heeft. Wil je het maken van je Squarespace website ook uitbesteden? Dan moet je bij Sandra zijn!”


pawel-czerwinski-1056851-unsplash-klein.jpg

Sara Pieters | Red zezel

“Als zelfstandige innovatie expert zette ik zelf mijn eerste Wordpress website op in 2011. Het kostte mij de nodige frustraties én uren om alles te krijgen zoals ik het wou. Eind 2017 besloot ik mijn website een grondige facelift te geven. Want met een website die bovendien niet mobile friendly was liep ik hopeloos achterop. Sandra was mijn reddende engel. Ze zette voor mij een prachtige gedesignde Squarespace website op in 3 talen. Een aanrader op alle fronten! Squarespace is technisch een stuk leuker en aangenamer om mee te werken en Sandra… ja Sandra dat is écht een onderneemster die meedenkt, verder denkt en alles naar een hoger niveau weet te tillen.”


 
 
pawel-czerwinski-1056851-unsplash-klein2.jpg

Michael Tops | La Cabane

“Als een redelijke digibeet ben ik erg blij met de ondersteuning van Sandra. Voor ons vakantiehuis heeft zij goed meegedacht over het omzetten van onze simpele website naar een professionele WordPress website in 4 talen. Naast het bouwen van de site heeft Sandra een mooie vertaling van onze ideeën naar een mooi ogend product gemaakt, onze gekke suggesties omgezet in werkbare oplossingen en dit alles met een zachte maar prettige duw in de rug gerealiseerd. Kortom een fijne samenwerking met respect voor onze ideeën, maar ook met een frisse blik en eigen initiatief van Sandra's zijde! Blij met het resultaat!”


 
 
pawel-czerwinski-1056851-unsplash-klein.jpg

Hanneke Pepers | Creatie maakt alles

“Vanwege een tijdelijke oplossing voor mijn back office werkzaamheden was ik op zoek naar iemand die snel en makkelijk in mijn werkflow kon stappen. Iemand tipte mij om Sandra te benaderen. Dat klikte meteen en zoals ik ook hoopte pakte Sandra de flow snel en effectief op. Daarmee heeft ze een perfecte overbrugging tussen twee vaste krachten gemaakt. Ik beveel Sandra zeker aan, om met haar te werken. Ze is punctueel, ze is duidelijk en communiceert op een prettige en heldere manier. Ze is een echte pro die je a la minute kunt inzetten. Je ervaart direct verlichting in je werk. Sandra, dankjewel nog voor je ondersteuning!”


 
 
rawpixel-617389-unsplash_Banner-edit2.jpg

Thamara Zijlstra | Blueberry Dynamic

“Sandra is echt een droom van een VA. Wat ik als ondernemer nodig heb is een intelligent iemand die met me meedenkt en niet bang is om eigen initiatief te nemen. Sandra is zo iemand en dat is echt heerlijk. Daarnaast zegt ze ook makkelijk 'Thamaar, leuk bedacht, maar als je het nou zus of zo doet is het nog beter' en dat waardeer ik enorm. Haar visuele skills zijn ook heel sterk en laat dat nou net iets zijn waar ik niet zo goed in ben. Ze vult me dus perfect aan en daarom is ze een belangrijk teamlid. Verder is ze gewoon een onwijs leuk mens en dit alles bij elkaar maakt haar echt enorm kickass.”


 
 
pawel-czerwinski-1056851-unsplash-klein.jpg

Angelo Hulshout | Sloviti.nl

"Toen ik eind 2015 naast mijn software en IT werk begon met het importeren van wijn uit Slovenië, wist ik dat sommige activiteiten niet of nauwelijks te combineren zijn. Op zoek naar ondersteuning daarbij kwam ik uiteindelijk terecht bij Sandra. Zij heeft zeer professioneel een aantal activiteiten voor me opgepakt, waaronder het opzetten van een web site, het ontwerpen van een flyer en een belronde langs drankenhandel. Door haar pro-actieve aanpak en enthousiasme heeft ze me niet alleen geholpen, maar ook op nieuwe ideeën gebracht. Een samenwerking die zeker een vervolg gaat krijgen.”