Wat zeggen anderen

 
 
pawel-czerwinski-1056851-unsplash-klein.jpg

Sara Pieters | Red zezel

Als zelfstandige innovatie expert zette ik zelf mijn eerste Wordpress website op in 2011. Het kostte mij de nodige frustraties én uren om alles te krijgen zoals ik het wou. Eind 2017 besloot ik mijn website een grondige facelift te geven. Want met een website die bovendien niet mobile friendly was liep ik hopeloos achterop. Sandra was mijn reddende engel. Ze zette voor mij een prachtige gedesignde Squarespace website op in 3 talen. Een aanrader op alle fronten! Squarespace is technisch een stuk leuker en aangenamer om mee te werken en Sandra… ja Sandra dat is écht een onderneemster die meedenkt, verder denkt en alles naar een hoger niveau weet te tillen.


 
 
pawel-czerwinski-1056851-unsplash-klein2.jpg

Michael Tops | La Cabane

Als een redelijke digibeet ben ik erg blij met de ondersteuning van Sandra. Voor ons vakantiehuis heeft zij goed meegedacht over het omzetten van onze simpele website naar een professionele WordPress website in 4 talen. Naast het bouwen van de site heeft Sandra een mooie vertaling van onze ideeën naar een mooi ogend product gemaakt, onze gekke suggesties omgezet in werkbare oplossingen en dit alles met een zachte maar prettige duw in de rug gerealiseerd. Kortom een fijne samenwerking met respect voor onze ideeën, maar ook met een frisse blik en eigen initiatief van Sandra's zijde! Blij met het resultaat!


 
 
pawel-czerwinski-1056851-unsplash-klein.jpg

Hanneke Pepers | Creatie maakt alles

Vanwege een tijdelijke oplossing voor mijn back office werkzaamheden was ik op zoek naar iemand die snel en makkelijk in mijn werkflow kon stappen. Iemand tipte mij om Sandra te benaderen. Dat klikte meteen en zoals ik ook hoopte pakte Sandra de flow snel en effectief op. Daarmee heeft ze een perfecte overbrugging tussen twee vaste krachten gemaakt. Ik beveel Sandra zeker aan, om met haar te werken. Ze is punctueel, ze is duidelijk en communiceert op een prettige en heldere manier. Ze is een echte pro die je a la minute kunt inzetten. Je ervaart direct verlichting in je werk. Sandra, dankjewel nog voor je ondersteuning!


 
 
rawpixel-617389-unsplash_Banner-edit2.jpg

Thamara Zijlstra | Blueberry Dynamic

Sandra is echt een droom van een VA. Wat ik als ondernemer nodig heb is een intelligent iemand die met me meedenkt en niet bang is om eigen initiatief te nemen. Sandra is zo iemand en dat is echt heerlijk. Daarnaast zegt ze ook makkelijk 'Thamaar, leuk bedacht, maar als je het nou zus of zo doet is het nog beter' en dat waardeer ik enorm. Haar visuele skills zijn ook heel sterk en laat dat nou net iets zijn waar ik niet zo goed in ben. Ze vult me dus perfect aan en daarom is ze een belangrijk teamlid. Verder is ze gewoon een onwijs leuk mens en dit alles bij elkaar maakt haar echt enorm kickass.


 
 
pawel-czerwinski-1056851-unsplash-klein.jpg

Angelo Hulshout | Sloviti.nl

"Toen ik eind 2015 naast mijn software en IT werk begon met het importeren van wijn uit Slovenië, wist ik dat sommige activiteiten niet of nauwelijks te combineren zijn. Op zoek naar ondersteuning daarbij kwam ik uiteindelijk terecht bij Sandra. Zij heeft zeer professioneel een aantal activiteiten voor me opgepakt, waaronder het opzetten van een web site, het ontwerpen van een flyer en een belronde langs drankenhandel. Door haar pro-actieve aanpak en enthousiasme heeft ze me niet alleen geholpen, maar ook op nieuwe ideeën gebracht. Een samenwerking die zeker een vervolg gaat krijgen.