Samen met San
 
Virtual Assistant Den Haag

Online Ondersteuning

 
Oudroze met wit2-3.jpg
 
 

Wat kan ik voor je doen?

Ik ondersteun je op afstand met werkzaamheden waar je geen zin, geen tijd of geen kennis van hebt. Wanneer het jou uitkomt.


 
 
Virtual Assistant Den Haag Bloggen Nieuwsbrieven

BLOGS & NIEUWSBRIEVEN

Even een tekstje schrijven en klaar is Kees. Bloggen kost helaas toch vaak meer tijd dan je denkt. Voor je het weet ben je weer een paar uur verder en wordt het knagende gevoel dat je nog zoveel andere dingen moet doen steeds groter. Was het maar een kwestie van copy, paste en save.

De tijd die het uiteindelijk elke week vergt kan je ervan weerhouden om het vaker te doen. Maar online zichtbaarheid is tegenwoordig JUIST zo belangrijk. Aan hand van een workflow zorg ik ervoor dat je blogs netjes opgemaakt en ingepland worden. Jij levert de tekst, ik doe de rest.

Dit geldt uiteraard ook voor de opmaak van je nieuwsbrief in Mailchimp.

 

 
Virtual Assistant Moneybird administratie

ADMINISTRATIE

Whoops, toen was er alweer een kwartaal voorbij en kan je weer op een zondagmiddag je administratie bijwerken. En nu schijnt uiteraard net de zon. Vaak bestaat het doen van je administratie uit steeds terugkerende handelingen. Daarom is dit JUIST iets waar ik je mee kan helpen. Als je administratie volledig digitaal is en je met Moneybird werkt.

En anders kan ik je helpen met het digitaliseren van je administratie. Tegenwoordig hoef je namelijk niet alles meer in papieren vorm te bewaren. Toedeloe overvolle en in de weg staande ordners!

 
 

Virtual Assistant Instagram

FOTOBEWERKING VOOR INSTAGRAM

Natuurlijk weet je zelf ook wel dat al je visuele uitingen er lekkerder uitzien als overal je huisstijl in terugkomt. Het oogt allemaal net wat professioneler en het wordt herkenbaar ‘jij'.
Je website, je Instagram, de afbeeldingen voor je blogposts, je Powerpoint presentaties, you name it.

Je ziet bij anderen ook allemaal moois voorbij komen, maar blegh... jij hebt er zelf zo geen zin in. Terwijl je weet dat je er wel wat mee moet.

Dit kan ik prima van je overnemen, zodat jij lekker door kan met leukere en belangrijkere zaken. Ik werk met Canva, Adobe Lightroom en Photoshop.

 

 
Virtuele Assistent structureren organiseren

STRUCTUREREN

Een notitieboek, losse post-its op de koelkast, de voordeur en je bureau, een agenda met afspraken en losse krabbels, een inbox die uitpuilt. En wanneer had je ook al weer de laatste back-up van je computer gemaakt? Chaos all over the place.

Een beetje structuur werkt zoveel fijner en zorgt voor meer rust in je hoofd. Maar waar begin je in deze brei? Of wil je werken ‘in the cloud’, maar heb je geen kaas gegeten welke programma’s daar handig voor zijn. Ik kan je helpen hoe je makkelijker, sneller en gestructureerder werkt. Airtable is hiervoor te gek.