Samen met San
 
 
 
 
 
 
2019_Sandra-3075944-2-2000pxbreed.jpg
 
 

Over Sandra


 

Als startend zzp-er in 2015 dacht ik wel even een website voor mezelf in elkaar te flansen. Van horen zeggen begreep ik dat Wordpress ‘the one and only’ moest zijn. Dus ja, als iedereen in de sloot springt, dan spring je erachteraan natuurlijk. Bloed, zweet en tranen heeft het net niet gekost, maar wel een hoop gevloek en frustraties.

Maar in 2016 was daar een klant met een Squarespace website. Een nieuwe wereld ging voor me open.

Eindelijk geen vraagtekens meer waardoor iets veranderd was terwijl ik toch nergens aan had gezeten. Of stond alles in 1 keer op de plek waar ik het had bedoeld. Er stond een website binnen no-time die er gewoon fijn en duidelijk uitzag en waar geen extra plugins voor nodig zijn. Heerlijk!

Al snel maakte ik zelf ook de overstap naar Squarespace en ben er nog elke dag gelukkig mee. Wat een love story nietwaar?

 
 
 
 
2019_Sandra-3100121-2-klein1500breed.jpg

Wat is nog meer leuk te weten

Sinds eind 2015 heb ik geen vaste woonplek meer. Vrijheid is mijn grootste goed en ik werk graag regelmatig vanuit het buitenland. Sommigen noemen me een digital nomad, ik noem mezelf liever locatie-onafhankelijk.

Ik ben gek op paarden. Helaas staat paardrijden door m’n huidige levensstijl op een laag pitje, dus aai ik als alternatief een hoop zwerfkatten en -honden tijdens mijn reizen en pas ik in Nederland op huizen met goudvissen.

I luv yoghurt. Een dag zonder yoghurt is een dag niet geleefd.

Robbie Williams is mijn guilty pleasure. Of haal eigenlijk dat guilty maar weg.

Ik ben allergisch voor labeltjes. Die moeten overal zo snel mogelijk vanaf geknipt worden. Bij iedereen. You better be warned.

Naast Squarespace werk ik ook graag met Moneybird, Instagram, Lightroom, Airtable, Mailchimp en Evernote. Gemak, eenvoud en kleurtjes. Hou ik van.

 
 
Oudroze_achtergrond 60procent.jpg
 

Social proof

Nieuwsgierig wat ik nog meer op mijn CV heb staan? Dat kan je op LinkedIn bekijken. Stuur me gerust een verzoekje om te linken. Schrijf er even kort persoonlijk berichtje bij. Wel zo leuk.

Instagram vind ik het tofste social media kanaal, dus daar kan je me zelfs op 2 plekken vinden: hier en hier.

 

Wat zeggen anderen

Door de jaren heb ik met diverse leuke mensen mogen samenwerken. Dit is wat de allerleukste mensen hierover te zeggen hebben.

CONTACT

Wil je ook met mij samenwerken? Mail me gerust.
Een online Squarespace sparsessie kan je hier zelf inplannen.