Privacyverklaring

 

 

Deze privacyverklaring heb ik, Sandra Keus, opgesteld met het oog op de wet Algemene Verordening Persoonsgegevens. Hieronder leg ik je uit wat ik met jouw persoonsgegevens doe als je bv mijn website bezoekt en als je klant van mij bent. Uiteraard ga ik met jouw gegevens zo zorgvuldig mogelijk om en respecteer ik jouw privacy. Je kan me altijd mailen als je hierover vragen hebt: sandra@samenmetsan.nl

 

Welke gegevens verzamel ik, wat doe ik daarmee en waarom?

1. Nieuwsbrief
Op mijn website kan je je met je emailadres inschrijven voor mijn maandelijkse #SANMAIL. Onderaan elke email staat een link om je gegevens te wijzigen en een link om je uit te schrijven.

2. Contactformulier
Als je mij via het contactformulier op m’n website benaderd, dan komen je voor- en achternaam en emailadres via email bij mij binnen. 

3. Afspraak via website
Op mijn website heb je de mogelijkheid een online kennismakingsgesprek in te plannen. Ik ontvang hiervoor jouw naam en emailadres.

4. Google Analytics + Squarespace Analytics
Mijn website is gemaakt in Squarespace. Als je mijn site bekijkt, worden door Google Analytics en de Analytics van Squarespace gegevens geregistreerd. Met deze gegevens kan ik mijn site verbeteren en gebruiksvriendelijker maken. Door gebruik te maken van een VPN kan je deze gegevens verbergen. 

5. Facturen
Als je klant van mij bent, heb ik voor mijn boekhouding jouw NAW gegevens, emailadres en KvK-nummer voor het versturen van een factuur. Woon je buiten Nederland, maar wel in de EU, dan heb ik ook een BTW-nummer nodig.

6. Overig
Alle gegevens die je mij zelf hebt gemaild om voor jou de gewenste werkzaamheden uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan foto’s, teksten, inloggegevens van je social mediakanalen of website. Als we overleg hebben via Skype heb ik ook jouw Skypenaam.

 

Hoe lang bewaar ik jouw gegevens:

1. Nieuwsbrief
Jouw gegevens bewaar ik zolang jij hiervoor aangemeld bent.

2. Contactformulier
Emails die ik ontvang archiveer ik in Gmail. Mijn email schoon ik eens in de 3 jaar helemaal op. Emails die ik heb gearchiveerd zullen hierdoor worden verwijderd.

3. Afspraak via website
De aanvraag voor een online kennismakingsgesprek komt binnen in mijn email. Zie verder bij punt 2.

4. Google + Squarespace Analytics
De gegevens die geregistreerd worden via Google Analytics worden na 26 maanden verwijderd. Bij Squarespace ben ik gebonden aan hun bewaartermijn.

5. Facturatie
De gegevens mbt facturatie bewaar ik 7 jaar. Dit is de wettelijk verplicht. 

6. Overig
Ik verwijder alle inloggegevens een maand nadat onze samenwerking is beeindigd/het project is afgerond. Na 2 jaar verwijder in alle overige projectgegevens.

 

Toegang derde partijen:
Jouw gegevens deel ik niet met of verkoop ik niet aan derden. Het kan echter zijn dat ik jouw gegevens met derden moet delen om aan de wettelijke verplichting te kunnen voldoen. 
Ook maak ik gebruik van software waarin ik gegevens bewaar die nodig zijn voor het uitvoeren van werkzaamheden voor jou. Met deze partijen sluit ik verwerkersovereenkomsten. 

 
Cookies:
Mijn website maakt gebruikt van functionele cookies. Deze cookies verwijderen zichzelf wanneer je je browser sluit. Zonder deze cookies kun je de site niet gebruiken. Ze zijn namelijk noodzakelijk voor het functioneren van de website. Bij wet is het toegestaan deze cookies te plaatsen.

Ook worden analytische cookies gebruikt voor het volgen van gebruikers van de site dmv Google Analytics en Squarespace Analytics. Hiermee worden gegevens over het surfgedrag verzameld. Zo kan ik zien hoe bezoekers de website gebruiken en op basis daarvan de website verbeteren.

De blogs op mijn website kan je delen mbv social media buttons.  In de privacy verklaringen hieronder kan je lezen wat zij met de verzamelde informatie doen. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

 

Wat zijn jouw rechten:
Je kan altijd inzage krijgen in je persoonlijke gegevens die ik van jou heb. Je kan me hiervoor een mail sturen naar sandra@samenmetsan.nl. Dit geldt ook als je je gegevens wilt aanpassen of wilt laten verwijderen. In het laatste geval kijk ik of dit niet in strijd is met de wettelijke bewaarplicht waarmee ik te maken heb. Binnen een week reageer ik op je mail.

Tevens wil ik je er op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

Beveiliging gegevens:
Ik doe mijn uiterste best om jouw gegevens veilig te stellen. Ik werk vanaf veel verschillende locaties en heb altijd met een VPN (een virtual private network) aan staan en sla inloggegevens op in 1Password. Bij veel online programma’s maak ik gebruik van de 2-staps verificatie.


Verandering privacyverklaring:
Deze privacyverklaring kan veranderen. Het is daarom raadzaam om deze verklaring regelmatig te raadplegen.


Contactgegevens:
Samen met San (eenmanszaak)
Sandra Keus
Willem de Nobelaerlaan 32
2273 HM Voorburg
KvK: 63194627
Emailadres: sandra@samenmetsan.nl 


Deze privacyverklaring is het laatst aangepast op 21 mei 2018.