Hi, ik ben Sandra Keus.

Jarenlang heb ik met veel plezier in de mediabranche gewerkt als videoproducer/projectmanager. De spil van een project zijn, organiseren, structureren, alle touwtjes en losse eindjes aan elkaar knopen... dan ben ik in mijn element. Ik zorg ervoor dat alles goed geregeld is en dat iedereen zorgeloos z’n werk kan doen. Dat niets vanzelfsprekend is weet ik als geen ander. Daarom laat ik niets aan het toeval over en denk graag een stap vooruit.

Ik hield altijd graag zelf de controle en deed mijn werk liever zelf dan dat ik een ander inschakelde. Ik had het idee dat ik alles het beste zelf kon doen, omdat het aan een ander uitleggen meer tijd kostte. Zo bleef veel op mijn eigen bordje liggen en stroomde ik langzaam vol met werkzaamheden die ook best door anderen uitgevoerd konden worden.

Tijdens een intensieve meerdaagse masterclass in 2007 zag ik in dat je niet constant zelf alle ballen in de lucht kan houden. Ik MOEST zaken delegeren omdat anders de voortgang van het project in het gedrang kwam. En daar zouden ook mijn teamgenoten de dupe van worden.

 Sandra Keus Virtual Assistant Den Haag
 
 Samen met San Voorburg

Deze masterclass is een eye-opener geweest om niet meer alles zelf te willen oplossen, om te vertrouwen op anderen en dingen meer proberen los te laten. Ik vind het nog steeds niet makkelijk, maar ik ben me er veel meer van bewust. Dit heeft mij, samen met het toenemende gevoel van drang naar vrijheid en het gevoel niet meer voor een baas willen werken, na een onrustige periode op werkgebied doen besluiten om aan de slag te gaan als Virtual Assistant. Om andere zelfstandig ondernemers te ondersteunen die ook in de knel komen met tijd en inzien dat je samen verder komt dan alleen.

Door mijn media-achtergrond vind ik het gaaf om bezig te zijn met beeld en communicatie. Gooi daar een vleugje paarden en reizen aan toe en dan is de perfecte mix voor mij ontstaan. Ik ben al sinds mijn tienerjaren hobby-matig met paarden bezig en reizen is ondertussen een soort verslaving geworden. Momenteel heb ik geen vaste woonplek, dus verkas regelmatig van lengte- en breedtegraad.

Als je raakvlakken hebt met één van deze gebieden, dan ben ik jouw aangewezen VA. Maar met mijn achtergrond als videoproducer ben ik juist ook gewend om in onderwerpen te duiken waarmee ik minder bekend ben. Dus kom maar op! Verras me met jouw verhaal en waar jij tegenaan loopt, zodat we daar samen mee aan de slag kunnen gaan.

Meer over mij kan je ook lezen op mijn LinkedIn profiel.

 
 

Ik zit regelmatig op mooie plekjes op deze aardbol. 
Op Instagram kan je volgen waar ik voor jou aan het werk ben.