Samen met San
 
Squarespace website Nederland

Een Squarespace website die bij jou past

 
 
 

Een website is je online visitekaartje

Op je eigen website ben JIJ de baas. Het is jouw online visitekaartje en het centrale punt waar je iedereen naar doorverwijst vanuit verschillende social media kanalen.

Drag & Drop

Tegenwoordig hoef je geen HTML-kennis te hebben om je eigen website te maken. Er bestaan diverse websitebuilders waar je zelf mee aan de slag kunt. Maar vergis je niet. Een website heb je niet even in een uurtje in elkaar geknutseld.

Eenvoudig zelf bij te houden

Ik vind het belangrijk dat je straks makkelijk zelf wijzigingen en blogposts kan doorvoeren en toevoegen en mij niet steeds nodig hebt.

Daarom werk ik met Squarespace. Deze intuïtieve websitebuilder heeft mooie, strakke templates die volledig aanpasbaar zijn.

Geen updates

Ik richt de website voor je in en denk met je mee over pakkende teksten, zodat jij er daarna zelf mee verder kan. Ideaal als je niet zo technisch bent ingesteld. 

FUNCTIONEEL

Aan alleen een mooie website heb je niks. Als niemand je website kan vinden, dan heb je er niks aan. Squarespace heeft ingebouwde SEO-opties die je makkelijk zelf kunt invullen. Ik help je hiermee op weg.

 

 
Een spetterende Squarespace website waar jouw persoonlijkheid uitknalt!
 
Sandra Keus Nederland Squarespace Circle Member
 
 
 

 
 
thomas-verbruggen-162373-unsplash_klein.jpg
 
Squarespace website Den Haag

creëren

Wil je overstappen van Wordpress naar Squarespace waarbij je blogs bewaard blijven? Of wil je een goede start maken met je eerste website?

Vanaf 795 euro (ex BTW)

Squarespace website Nederland

Opfrissen

Heb je al een Squarespace website, maar ben je er niet helemaal happy mee of is je site toe aan een opfrisbeurt? Ik kan je helpen.

Vanaf 49,50 euro p/u (ex BTW)

Squarespace website Den Haag

Onderhouden

Wil je dat ik je ondersteun bij het inplannen en opmaken van je blog of dat ik de wijzigingen die jij hebt aangebracht finetune? Dat kan!

Vanaf 49,50 euro p/u (ex BTW)

 
 
 
 

Intuitief, makkelijk en stijlvol

 
 
2019_Sandra-3075604bewerkt-3.jpg
 
 

 

Online Sparsessie

Keertje sparren?

Loop je vast met je eigen Squarespace website? Wil je weten wat je kan verbeteren aan je huidige website? Of wil je me gewoon het hemd van het lijf vragen over Squarespace?
Dat kan!

Plan zelf je sessie in

Plan zelf je online sparsessie in van maximaal 60 minuten.
Kosten: 60 euro (ex BTW)

 
 
 
Oudroze_achtergrond 60procent.jpg
 

Meer lezen over Squarespace?

In mijn blog deel ik handige tips met je.