een Squarespace website die bij jou past

 
 
anete-lusina-609857-unsplash_klein.jpg
 
 

Een website is jouw eigen playground

Op je eigen website ben JIJ de baas. Het is jouw online visitekaartje en het centrale punt waar je iedereen naar doorverwijst vanuit verschillende social media kanalen.

Tegenwoordig hoef je geen HTML-kennis te hebben om je eigen website te maken. Er bestaan diverse websitebuilders waar je zelf mee aan de slag kunt. Maar vergis je niet. Een website heb je niet even in een uurtje in elkaar geknutseld.

Ik vind het belangrijk dat je straks makkelijk zelf wijzigingen en blogposts kan doorvoeren en toevoegen en mij niet steeds nodig hebt.

Daarom werk ik met Squarespace. Deze intuïtieve websitebuilder heeft mooie, strakke templates die volledig aanpasbaar zijn.

Ik richt de website voor je in en denk met je mee over pakkende teksten, zodat jij er daarna zelf mee verder kan. Ideaal als je niet zo technisch bent ingesteld. 
 

 
Een spetterende Squarespace website waar jouw persoonlijkheid uitknalt!
 
 Sandra Keus Nederland Squarespace Circle Member
 
 
brooke-lark-609902-unsplash_klein.jpg
 

CREËREN

Wil je over van Wordpress naar SQS waarbij je blogs bewaard blijven? Of wil je een goede start maken met je eerste website? In 3 weken ben je up & running.

Vanaf 795 euro (ex BTW) 

opfrissen

Heb je al een Squarespace website, maar ben je er niet helemaal happy mee of is je site toe aan een opfrisbeurt? Ik kan je helpen.

Vanaf 45 euro p/u (ex BTW)

Onderhouden

Wil je dat ik je ondersteun bij het inplannen en opmaken van je blog of dat ik de wijzigingen die jij hebt aangebracht finetune? Dat kan!

Vanaf 45 euro p/u (ex BTW)

 
 
 
 

Intuitief, makkelijk en stijlvol

 
 
brooke-lark-609908-unsplash_klein.jpg
 

Meer lezen over Squarespace?

Op mijn blog deel ik handige tips met je.